Warta

  • Air Flow Sensor technology advantages and quality control

    Keuntungan teknologi lan kontrol kualitas Air Flow Sensor

    MAF chip kita utamane kanggo milih MEMS mircro-chip Struktur utama Produk : Sensor suhu mikro sensor unit sensor mikro-chip MEMS Sirkuit elektronik MAF Output Wave Comparison with OE ...
    Waca liyane
  • Sensor technology advantages and quality control

    Keuntungan teknologi sensor lan kontrol kualitas

    Karakteristik utama kualitas produk kita ● Sinyal output tetep dioperasikake kanthi kacepetan puterane dhuwur lan sithik ● Input voltase sing ora stabil ora mengaruhi sinyal output ● Rentang uji coba kontrol yaiku 0 ... 30 ...
    Waca liyane
  • 2020 automechanika shanghai

    2020 otomatis mekanik

    Pameran tahunan Shanghai Automekanika dianakake kaya sing dijadwalake ing Pameran Nasional lan Pusat Konvensi (Shanghai) tanggal 2 Desember. Hehua Company melu pameran iki minangka pabrikan sensor profesional sing misuwur ing China. Ing pameran iki, sanajan pengaruh ep ...
    Waca liyane
  • EGR Valve technology advantages and quality control

    Keuntungan lan kontrol kualitas katup EGR Valve

    Spesifikasi teknis produk Voltase operasi: 5V DC Suhu operasi: -40 ℃ ~ + 150 life Umure mekanik: 1 yuta kaping Umur jitter: 30 yuta kaping Produk kita kanthi akurat ngetung posisi mbukak katup EGR, kontrol rasio sing paling efektif .. .
    Waca liyane
  • Headlight Ballast Module technology advantages and quality control

    Keuntungan teknologi Headlight Ballast Module lan kontrol kualitas

    AFS Controller LED Controller Xenon Headlight Ballast Kombinasi efektif sistem pencahayaan lan sistem kontrol elektronik nyedhiyakake solusi modul kontrol sing paling apik kanggo para pelanggan. Modul kontrol Headlight nyedhiyakake macem-macem model global, mangga ...
    Waca liyane